Glas Javnosti

ŽENA NIKOLE ĐURIČKA se ne pojavljuje često u javnosti, ali je PRELEPA: Otišla je s njim u Ameriku i PODRŽAVA GA U SVEMU (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Naš poznati glumac Nikola Đuričko je oženjen producentkinjom Ljiljanom Nešić, koja se ne pojavljuje često u javnosti. Kada je glumac odlučio da napusti Srbiju i ode u Ameriku, ona je odmah otišla s njim preko okeana.

Nikola i Ljiljana su zajedno 18 godina, a imaju dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija iz Amerike, kada su prisustvovali jednom događaju. Oboje su nasmejani, a Ljiljana je na fotografiji desno.

Foto: Društvene mreže

Glumac je u jednom intervjuu priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu.

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je Đuričko.

Par se tajno venčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Kordon", na kom je Liljana tada radila kao producent.

- Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno - rekao je Nikola svojevremeno.

(Glas javnosti/Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR