Glas Javnosti

Zbog njene lepote su LUDELI muškarci, ali bila je NESREĆNA: Udala se za naftnog tajkuna Maršala (89), a nakon SMRTI SINA se ubila i ostavila PETOMESEČNU ĆERKU

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Američka starleta Ana Nikol Smit preminula je pre 14 godina, a iako je uživala u raskošnom životu, ova lepotica je bila veoma nesrećna.

Ana Nikol Smit je rođena u Teksasu kao Viki Lin Hogan, šesto dete u porodici Do­nalda Egenea i Virdžije Hert Hogan. Njeni roditelji rastali su se kada je Ana imala samo dve godine, a njena polusestra jednom je ispričala kako je njihov otac bio zlostavljač i pedofil.

- Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam želela da napravim, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji gomila stvari koje čak ne mogu ni spomenuti. Sada kad sam dobila to bogatstvo i slavu, osećam se kao Pepeljuga, ispričala je u jednom intervjuu.

Iz srednje škole ispisala se u drugom razredu i zaposlila u restoranu. Tamo je upoznala kuvara Bilija Smita za kog se udala i rodila sina Daniela. Na venčanju je nosila kratku haljinu, a njen suprug bio je u farmerkama. Posle svadbe ručali su u kineskom restoranu.

Nikol je privukla medijsku pažnju kada se udala za 89 godišnjeg naftnog tajkuna Dž. Hauarda Maršala. Zbog braka sa Maršalom dobila je nadimak  "kopačice zlata" koja se udala iz čiste koristi, jer šta bi devojka poput njen radila sa toliko starijim muškarcem.

En i Maršal upoznali su se 1991. godine u jednom striptiz klubu, a zatim su počeli da se zabavljaju. Maršal ju je obasipao skupim poklonima i živela je na visokoj nozi sve do njegove smrti.

Nakon Maršalove smrti započelo još jedno mračno razdoblje u njenom životu u kojem se starleta borila sa zavisnoštu od droge i raznim neuspesima. Kada je Maršal preminuo započela je pravna bitka oko njegovog nasledstva, jer Ana nije potpisala predbračni ugovor. Maršalovi sinovi iz prethodnih brakova nisu dozvolili starleti da uživa u bogatstvu njihovog oca. Slika u javnosti postala je još lošija i gledali su je kao koristoljubivu osobu.

 Foto: Youtube
Iako je starleta izjavila kako joj je pokojni suprug obećao pola bogatstva, to nije mogla da dokaže. Komplikovana pravna bitka nastavila se čak i nakon njene smrti.

Bila je veoma nesrećna te je počela da se dorgira. Ugojila se, a počeli su i problemi sa sinom Danielom koji je tada bio tinejdžer. Izbacila ga je iz kuće i nastavila da živi sama. Ni u ljubavi nije imala sreće.

- Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na satanke kada ste stalno kod kuće. Tada vas niko ne želi, objasnila je nekoliko meseci pre nego što je ostala u drugom stanju pa rodila ćerku Denijelin. Njen porođaj pratile su televizijske kamere, a mnogi su se pitali ko je otac devojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da dete nije njihovo, ali starleta je kao oca upisala Hovarda Sterna.

Rekla je kako je njen preminuli suprug otac deteta jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. DNK analiza je pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

Njen sin Daniel došao je da je poseti u bolnicu i tada su se pomirili. Ana je bila presrećna, a dvadesetogodišnjak je odlučio da prespava u njenoj bolničkoj sobi. Kada je ujutro htela da ga probudi, shvatila je da ne diše.

Daniel je preminuo, a autopsijom je utvrđeno da se predozirao. Ana je bila slomljena - počela je da razmišlja o svojoj smrti, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti. Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete.

Nakon smrti sina često je bila bolesna. Vreme je provodila ispred televizora, a bila je opsednuta idejom da njeno dete bude 'seksi beba'.

- Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama, pričala je dadilja.

Samo nekoliko meseci kasnije, Ana je pronađena mrtva u hotelu. Prema nalazu obdukcije, preminula je jer je uzela miks tableta. Iza sebe je ostavila petomesečnu devojčicu koju danas odgaja njen biološki otac Leri.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR