Glas Javnosti

ZAŠTO NISAM NAPUSTIO ZEMLJU: Nikola Kojo o bitnoj životnoj odluci, otkrio ko ga je sprečio da ode

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Nikola Kojo gostovao je svojevremno u emisiji "TV lica... Kao sav normalan svet" i tom prilikom govorio o svojoj karijeri, ali i detaljima iz privatnog života.

Kojo je tada otkrio da je dva puta padao prijemni za Akademiju.

- Vanredno sam završavao školu, pošto sam mnogo snimao, odlazio sam sa časova, pa po dva, tri meseca odsustvujem, onda polažem ispite. Polagao sam prijemni pre vojske, pao sam prvi put. Onda sam, kao da ne bih gubio vreme, da ne upisujem neke fakultete koje me ne zanimaju, otišao u vojsku sa 18 godina na četiri, pet meseci. Onda sam ponovo polagao iz vojske prijemni ispit i opet pao. Posle vojske sam se ozbiljnije spremio…. Morao sam da se vratim nazad. Kada sam prvi puta pao na Akademiji, rekao sam „više nikada neću da se pojavim, oni su ovakvi, oni su onakvi“… Ali sam i drugi put došao iz vojske da probam nespreman. I opet rekao: „Aha, sada me više videti neće nikada.“ Treći put sam se tamo pojavio sa idejom da ću dolaziti do staračkog štapa, ako me ne prime ove godine. I tada me je, na sreću, profesor Bajčetić primio - ispričao je tada glumac.


S obzirom na to da je veliku pažnju javnosti privlačio izjavama da će zbog političke situacije u Srbiji napustiti zemlju, Kojo je u pomenutoj emisiji otkrio zbog čega to nije uradio.

- Je l istina da si imao spakovane kofere na kojima si sedeo i razmišljao da li otići ili ostati? - pitala je voditeljka emisije glumca.

- Istina je. Nije jednom, nego više puta - rekao je glumac, pa otkrio šta je presudilo da ostane.


- Uvek su presudili porodica ili judi za koje sam znao da će mi nedostajati gde god da odem. Nekad je presudio zamor i trenutno moje psihološko stanje kada sam bio zasićen i iscrpljen od nekih dugotrajnih snimanja - priznao je Kojo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR