Glas Javnosti

ZAMENILA JE DUBRAVKU MIJATOVIĆ KAO ĐIKI: Jugoslava je završila glumu KOD ŠERBEDŽIJE, a sada se posvetila ĆERKI koja je PRAVA LEPOTICA (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Jugoslava Drašković stekla je popularnost kada je nasledila Dubravku Mijatović u seriji "Srećni ljudi" dobivši ulogu Đine i samo nestala sa malih ekrana a kako ona kaže odabrala je bitniju ulogu, ulogu majke pravoj lepotici Maši.

Jugoslavu Drašković smo zavoleli kao Đinu u kultnoj seriji "Srećni ljudi", a sada je gledamo u seriji "Igra sudbine", kao majku popularne manekenke Sofije Šubarević.

Glumica je diplomirala u klasi Radeta Šerbedžije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, nakon čega je više glumila u beogradskim pozorištima. Onda je dobila ponudu da zameni Dubravku Mijatović i da postane nova Đurđina Golubović u seriji "Srećni ljudi". Trenutak kad je dobila ulogu rekla je jednom prilikom da nikada neće zaboraviti.

- Naime, tu noć sam sanjala da mi neke ruke pružaju poklon umotan u ljubičastu mašnu. U trenutku kada je trebalo da odvežem mašnu, zazvonio je telefon, ja sam se probudila, javila na telefon i dobila poziv od produkcije da dođem da potpišem ugovor. Kažite da snovi nemaju veze sa realnošću - rekla je glumica pre nekoliko godina za medije.

Posle "Srećnih ljudi", Jugoslavino lice je svima bilo poznato, ali ona nestaje s javne scene, a na pitanje zašto nije nastavila u tom pravcu, glumica je rekla sledeće:

- Nakon što sam rodila ćerku Mašu, otvorili smo firmu, a glumačke ponude su se proredile, tako da sam prirodno otišla na onu stranu gde sam bila potrebnija.

Ćerka Maša je u predroku upisala i završila Akademiju Umetnosti (smer Produkcija u umetnosti i medijima), a Jugoslava misli da je to logičan izbor profesije za dete koje je raslo u porodici koja se bavi filmskom distribucijom i prikazivanjem.

- Voli umetnost, a dobra je sa novcem, tako da je to dobitna kombinacija u njenom slučaju - istakla je tada ponosna mama.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR