Glas Javnosti

ZAHVALJUJUĆI OVOJ BILJCI ČUVA MLADOST : Glumica Salma Hajek izgleda NIKAD LEPŠE: Ne koristim botoks (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ni fileri, ni botoks, ni odlazak "pod nož" nisu neophodni meksičkoj lepotici jer ima tajni sastojak koji čuva mladost

Meksičko-američka glumica Salma Hajek proslavila je početkom septembra 56. rođendan, a na njenom licu minule decenije nisu ostavile trag. I dalje nas Salma oduševljava kao i na samom početku karijere, kada smo je upoznali krajem devedesetih i kada je svet bio očaran njenom jedinstvenom lepotom.

selma hajek

Danas je ona zrela žena iste takve lepote, a spada u retke holivudske lepotice koje još uvek nisu poklekle pred čarima estetske hirurgije, filera i botoksa.

Pored poneke bore, koja je normalna u njenim godinama, Salma Hajek i dalje ima zategnutu i očigledno pažljivo negovanu kožu. Kako je jednom prilikom istakla, na tome može da zahvali nečemu što je izuzetno zastupljeno u Meksiku i što pojačava efekte njene beauty rutine.– Koristim sastojak po imenu tepezcohuite, koji se u Meksiku koristi za tretiranje opekotina jer u potpunosti regeneriše kožu i u Americi nema nikoga osim nas ko ga upotrebljava. Zato ne koristim ni botoks, ni pilinge, ni filere – otkrila je Salma jednom prilikom u intervjuu za Elle.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR