Glas Javnosti

ZABRANA NA 10 GODINA! Vil Smitu karijera krenula nizbrdo, filmske kuće mu oduzimaju uloge (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Američka filmska akademija zabranila je Vilu Smitu da u narednih 10 godina prisustvuje bilo kojem događaju u njenoj organizaciji, uključujući dodelu Oskara.

Odluka je doneta zbog Smitove reakcije na šalu Krisa Roka tokom dodele Oskara, kada je glumac izašao na binu i udario šamar komičaru.

„Devedesetčetvrta dodela Oskara trebalo je da bude proslava talenta i napornog rada mnogih u našoj zajednici. Međutim, ti trenuci su zasenjeni nedozvoljenim i štetnim ponašanjem koje je gospodin Smit pokazao na bini“, navodi se u saopštenju Akademije.I dok članovi Akademije vagaju da li ili ne oduzeti Oskara Vilu Smitu, porodukcijske i filmske kuće već su odlučile da više ne žele da sarađuju sa glumcem.

Reditelj Dejvid Lič, zadužen za novi Netflix-ov film "Fast and Loose" odlučio je do odstupi od projekta jer je glavna uloga poverena Vilu Smitu, piše "Hollywood Reporter".

Striming servis AppleTV+ koji je ove godine odneo nagradu za najbolji film, ostvarenjem "CODA", ove godine bi trebalo da objavi seriju "Emancipation" sa Vilom Smitom. Međutim, kompanija nije želela da komentariše da li će povući seriju ili zameniti glumca. Prema pisanju "Hollywood Reporter", navodno, ovo su potezi koji ukazuju da je karijera Vila Smita završena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR