Glas Javnosti

ZABORAVILA BATINE! Posle skakanja po poršeu Marija Karan se vratila bivšem, prijatelji nisu oduševljeni

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Marija Karan se navodno nedavno vratila svom partneru Vladanu Balabanu sa kojim je pre pet meseci prošla kroz prilično velik skandal u javnosti kada se pročulo da je ovaj IT stručnjak fizički nasrnuo na glumicu.

Par je očigledno rešio da zaboravi na čitav incident za koji javnost može samo da se nada da je bio prvi i jedini u dosadašnjoj komplikovanoj emotivnoj, kratkoj, ali već burnoj istoriji ovog kontroverznog dvojca, dok prijatelji glumice nimalo nisu srećni zbog pomirenja.

 Marija nije želela da zvanično komentariše saznanje "Storija" da se vratila Vladanu, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se pomenuti čin nasilja dogodio pre pet meseci.Svi domaći mediji brujali su o incidentu u kojem je u mrklo doba noći u srpskoj prestonici Balaban udario Mariju u predelu desne strane lica, a kasnije je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru. 

Što se tiče samog Balabana, on je još u novembru oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena, nazivajući ga uglednim građaninom koji je inače i član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije,prenosi Blic.

Baš kao što je Marija Karan rešila da zažmuri na pretprljeno nasilje i vrati se svom bogatom izabraniku, čini se da je i Balaban odlučio da jedan auto nije vredan raskida.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP