Glas Javnosti

PRETUŽNO! OVO JE POSLEDNJI NASTUP ŽARKA LAUŠEVIĆA: Pogledajte trenutak kada je dočekan ovacijama (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra, a on se poslednji put poklonio publici na premijeri filma "Heroji Halijarda" Radoša Bajića, početkom oktobra ove godine.

Laušević nije prošetao crvenim tepihom, već se publici poklonio posle projekcije.

Produkcija ovog ostvarenja nije insistirala na njegovom pojavljivanju na premijeri, imajući u obzir njegovo narušeno zdravstveno stanje i da je nedavno bio na bolničkom lečenju.



Međutim, glumac je poručio da će doći na poklon i da je za ovu priliku kupio novo odelo. Njegovo prisustvo izazvalo je ovacije prisutnih, a zajedno sa ekipom pozdravljen je desetominutnim aplauzom.

Bio je dočekan od strane reditelja Bajića ali i glumca Petra Božovića koji je Lauševića uhvatio za ruku, čvrsto stegao, a potom i poljubio.



Žarko Laušević dobio je ogroman aplauz i ovacije koje su trajale nekoliko minuta, a na ovu emotivnu i dirljivu scenu niko nije ostao ravnodušan.

Društvenim mrežama se i dalje deli snimak njegovog poslednjeg pojavljivanja, uz tužne emotikone i poruke.

Podsetimo, juče u Beogradu održana je komemoracija i ispraćaj za kremaciju Lauševiću. Porodica je sve vreme bila u kapeli, gde je primala izjave saučešća sat vremena, a onda se povukla, kako bi u miru ožalili gubitak.

Po sopstvenoj želji, Žarko Laušević je biti kremiran.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR