Glas Javnosti

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA ŠOK INFORMACIJU: Evo kojim će se poslom baviti glumica

Kultura
Autor: Glas javnosti

Mirka je nove vesti obelodanila na premijeri filma o Džeju Ramadanovskom

Sinoć su se na premijeri filma "Nedelja" koji govori o liku i delu legendarnog Džeja Ramadanovskog pojavila i glumica Mirka Vasiljević.


Tom prilikom ona se kratko obratila medijima, ali je o sebi otkrila novu šok informaciju.

Naime, verovali ili ne, Mirka je odlučila da se bavi još jednim poslom, a kako je objasnila, biznis je uveliko razradila sa drugaricom.


Mirka je, kako prenose mediji, osmislila poseban poslastičarski brend koji poslastice podrazumeva sa obaveznim voćem, a njeni proizvodi su već i te kako traženi: 

Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta - kaže Mirka.


Podsetimo, Mirka sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece. Od kada je sa njim u vanbračnoj zajednici, Mirka manje radi kao glumica, ali se nikada nije povukla iz medija. A nije joj ni manjkalo popularnosti.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR