Glas Javnosti

MIRKA VASILJEVIĆ ISKRENO O SIROMAŠTVU: "Naplaćivala sam slike sa deset godina"

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Mirka Vasiljević danas je uspešna glumica, ali nedavno je otkrila koliko je bilo teško na početku karijere

Glumica Mirka Vasiljević je 15 godina u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim je u bračnoj zajednici iz koje imaju četvoro dece - Andreja, Adrijanu, Mihajla i najmlađu Aniku.


Mirka važi za vrlo posvećenu i ostvarenu osobu, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Ljubav prema glumi nikad se nije dovodila u pitanje, ipak u detinjstvu je to bio folklor.

Ona se nedavno prisetila jedne anegdote iz mlađih dana.


- Bila sam na turneji na Tajvanu mesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu - istakla je Mirka, pa je ispričala čega se dosetila da zaradi novac.

Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo posle koncerta slika sa nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru. Nisam se razumela u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili decu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem - prisetila se ona.

Podsetimo, Mirka uspeva da uskladi karijeru i brigu o četvoro dece, a nedavno je započela i privatni biznis.


Sada otkriva da je novi posao vezan za hranu.

- Započela sam novi biznis.. To je nešto čega još uvek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina... Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća - rekla je Mirka, pa dodala:

- Deca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite ceđeni sok. To možda izgleda jednostavno ali nije. Potrebno je dosta trud ai rada sve to oblikovati i napraviti u formu torte! Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmeh - kazala je glumica.


Ona je zatim progovorila i o porodici, deci i suprugu Vujadinu, pa otkrila kako uspeva da bude dobra supruga i majka.

Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj - rekla je ona pa dodala:

- Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmiša u sebi Ma ja ću raditi onako kako ja želim! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo "ne", to znači ne, moraju da nas slušaju... Oboje smo policajci u kući - zaključila je Mirka.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR