Glas Javnosti

Glumac koji je osvojio srca gledaoca u seriji "TAJNE VINOVE LOZE" čeka dete

Kultura
Autor: Glas javnosti

Marko je prvi put progovorio o prinovi.

Glumac Marko Vasiljević, koga je publika zavolela zahvaljujući njegovoj ulozi u seriji "Tajne vinove loze", otkrio je da sa svojom izabranicom Tamarom Trifunović očekuje prvo dete. Marko je istakao da mu se dopalo kada je na setu držao bebu, te da ga je ženidba njegovog junaka iz serije navela na to da zaprosi svoju devojku.

- Kada sam se u seriji oženio i dobio ćerku, već sam znao da ću zaprositi Tamaru i šalio sam se kako sam to sebi prizvao. Bilo mi je fascinantno kad sam na setu u rukama držao bebu, osećaj je zaista bio neverovatan. Nakon samo dva meseca stigla je vest da ću, poput lika kojeg tumačim, postati otac. Sve se savršeno poklopilo - smatra Marko i dodaje:

- Nismo planirali bebu, desila se iz ljubavi, što je po meni najbitnija stvar. Znam mnogo parova koji strepe, idu na vantelesnu oplodnju i onog trenutka kad odustanu, prirodnim putem dobiju potomstvo. Zanimljivo je da i moj pet godina mladi brat Nikola takođe čeka sina, razlika između naše dece biće samo desetak dana.


Marko je podelio detalje o tome kako je upoznao svoju izabranicu. Njih dvoje su se upoznali na rođendanu glumice Jane Milosavljević. Njihov prvi susret opisao je kao "filmski trenutak", a nakon toga je odlučio da pozove Tamaru na sastanak. Mladi glumac je istakao da je tokom tog prvog sastanka prepustio inicijativu Tamar i slušao je puna tri sata, te da je odmah znao da je ona prava osoba za njega.

- U tom periodu nisam bio raspoložen za izlaske i druženje, ali su me ipak ubedili da se pojavim. Kad sam stigao, tamo je bilo petnaest muškaraca i nijedna žena. Uskoro je ušla Tamara i pogledi su nam se susreli, bio je to filmski moment. To veče sam se bas trudio da je osvojim i sutradan sam je pozvao da izađemo. Na tom sastanku, iako sam obično ja taj koji priča, prepustio sam njoj inicijativu i slušao je puna tri sata. Bila mi je simpatična sve vreme i znao sam da je ona prava soba za mene - kaže glumac.

On je istakao da bi voleo da prisustvuje porođaju supruge.

- Nisam siguran kako to funkcioniše kod nas, ali veoma bih voleo da Tamari budem podrška u porodilištu. Ne znam kakav ću biti glumac, ali mislim da ću najveći uspeh postići ako postanem dobar sin, suprug i otac, sve drugo mi je manje važno - zaključio je.

Inače, i Markova koleginica iz serije Vanja Nenadić objavila je da je u drugom stanju, te da čeka dete sa kolegom Markom Todorovićem.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR