Glas Javnosti

ZA OVO MALO KO ZNA: Rođeni brat Miloša Bikovića je MONAH, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Miloš Biković jedan je od naših najpopularnijih glumaca, a malo ko zna da ima rođenog brata koji je monah u jednom manastiru kod Valjeva.

Milošev brat, Mihailo Biković je iguman manastira Jovanja kod Valjeva i arhimandrit Srpske pravoslavne crkve.

Youtube/Printscreen Mihailovi i Miloševi roditelji su bili venčani kada su dobili Mihaila. Potom su se razveli, pa ponovo venčali kada su dobili Miloša koji je od svog brata mlađi 16 godina.

Miloš je jedan od naših najpopularnijih glumaca, a svetsku slavu je stekao onda kada je počeo da sarađuje sa kolegama iz Rusije gde je takođe veoma poznat. Nasuprot tom životu, njegov brat Mihailo je izabrao drugi put i zamonašio se još dok je Miloš bio mali. Prema njihovim rečima, iako se ne viđaju često, vrlo su povezani.

Iguman Mihailo Biković svojevremeno je rekao za medije kako se desio momenat kada je rešio da se zamonaši i život posveti Bogu.  - Seljakanje od jednog do drugog mesta je značila da nigde ne možete da pustite korene. Taman se negde skućimo, hajde seli se na novo mesto. Ceo život smo bili podstanari. Možda je to razlog što sam u trenutku odrastanja počeo da tražim nešto što je stalno. Razočarao sam se u međuljudske odnose jer sam video da je čovek relativan i da ako se i oslonimo na njega, može da se izmakne i da izgubimo oslonac pod nogama. Taj stalni osećaj gubljenja oslonca pod nogama je kod mene rodio želju za nečim apsolutnim i stalnim. Za nečim što mi neće izmaći.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR