Glas Javnosti

VUDI ALEN SVE DEMANTOVAO: Slavni reditelj NEGIRAO zlostavljanje ćerke 'Nisam PEDOFIL, to je MRLJA moje karijere'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Reditelja Vudija Alena je bivša žena Mia Farou optužila za seksualno zlostavljanje ćerke Dilan, što je ukaljalo njegovu karijeru, ali on se odlučno bori protiv ovih optužbi i kaže da je to učinila iz osvete posel razvoda.

On je dao prvi veći intervju za "CBS News" nakon nekoliko godina pauze, te je ovom prilikom ponovo negirao da je ikada seksualno zlostavljao ćerku Dilan. Akcenat je stavljen na teške optužbe o seksualnom zlostavljanju s kojima se slavni filmadžija suočava gotovo tri decenije. Razgovor je snimljen letos, no objavljen je tek sada kao reakcija na dokumentarni serijal "Allen v. Farrow".

Alen u intervjuu govori kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, te kako ih je izmislila Dilanina majka Mia, jer je bila ljuta zbog raskida njihove dugogodišnje ljubavne veze.

Podsetimo, Alen i Mia Farou razveli su se 1992. godine nakon što je ona otkrila kako je reditelj vara sa kćerkom koju je usvojila Sun - Ji. Alen je pet godina kasnije oženio Previn.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton)

- To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dilan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način - rekao je Allen.

Dodao je kako je jedan od dokaza da on nije pedofil činjenica da je njegova trenutna supruga nakon njihovog venčanja usvojila dve devojčice koje su zajedno odgajali.

- Niko ne bi dao dve devojčice pedofilu. Ja to nisam - rekao je Alen.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR