Glas Javnosti

VRUĆE BIKOVIĆU, VRUĆE! Nećete verovati kako su ga zvali kada je stigao u Beograd, a evo šta bi PRVO URADIO DA JE ŽENA!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Miloš Biković se trudi da svoj privatan život drži u tajnosti, ali ponekad se opusti i rado odgovori na neka interesantna pitanja.

Tako mu je Ognjen Amidžić u svojoj emisiji postavljao leksikonska pitanja, a uspeli smo da saznamo mnogo toga o njemu.

Da li imaš neki nadimak?

- Nadimak nemam, ali zvali su me Biftek. Karaburma, doselili se tamo 95, a možeš da zamisliš kakva se tamo ekipa skuplja. I ja izađem tamo, kažem kako se zovem i prezivam, i to krenulo kao "Šta je rekao, Biftek?" i tako ponavljali i ostalo Biftek.

Ko ti je bila prva simpatija?


- Kristina iz vrtića. Ja sam bio dete manijak (smeh).

Čiju karijeru bi voleo da dosegneš, kada su domaći glumci u pitanju?

- Voleo bih da sam imao priliku i delim kadar sa Batom Stojkovićem. On je bio kao neka energetska bomba. Voleo bih da sam mogao sa Čkaljom, Stevom Žigon, Batom Živojinovićem...

Šta si kupio od prvog značajnog honorara?

- Još nisam imao nijedan značajan honorar, sve ovo je bilo boranija (smeh). Šalim se, mislim da sam zaradio 100 evra i kupio sam sat. Nemam ga više, poklonio sam ga.

Šta bi uradio da si na tri dana žena?

- Verovatno bih prvo imao seksualni odnos, da vidim kako to izgleda sa ženske strane. A onda bih gledao kako reaguju na neke stvari, na primer na fudbal, da vidim što im je to dosadno. Šalim se, ispitivao bih emocije, da vidim kako to doživljavaju, odgovorio je Amidžiću, prenosi 24sedam.

Koji talenat bi voleo da imaš?

- Voleo bih da znam dobro da pevam. 


Na koju poznatu damu si se ložio u mladosti?

- Na Ejpril O Nil. To mi je bila prva fantazija kad sam bio klinac. Da, animirani lik, vidiš koliko sam bolestan. Imala je onaj žuti kombinezon... Sa domaće scene sam se ložio na Kseniju Pajčin.

Koju si glupost uradio kao klinac?

- Krao sam. Uđem kao klinac u neki market, uzmem stvari i izađem. Imao sam 3, 4 godine, nije mi bio jasan taj koncept novca. Uradio sam tri, četiri puta to, pa me je društvo provalilo i onda je krenuo organizovani kriminal (smeh). 


U drugom delu emisije odgovarao je na drugačija pitanja, sa pravom da jedno preskoči.
Koji trač te je iznervirao?

- Iznenadio me trač, u stvari ne trač, nego novinski članak. Da nisam hteo da dam kolegi keks na pres konferenciji. 

Koji ti je najteži trenutak u karijeri?

- Bilo je to kod Mihalkova, to mi je bilo jako teško, tad sam se prvi put sa ruskim suočavao, pa takav reditelj, pritisak. Posle nekoliko godina mi se desilo da u jednoj seriji izgovorim repliku i da se nasmejem. I on mi je rekao da se nasmejem, on me zumira i to je to. I ja krenem, znajući to, da se smejem kao da imam grč. I ponovili smo to posle dva dana, pa su rešili da snime kad ne budem znao. Desi se takva blokada.

Kada si se poslednji put potukao?

- Imao sam 25 godina, možda 26. Bili smo na Tajlandu Mićko, Ivan i ja. Sa Nemcima smo se potukli. Njih je bilo više. Bili smo na nekoj džungla parti, imali smo džip, ali je bio mali. Dvojica mogu da sednu, a treći kao na prikolici. Kao kreteni. Došli smo tu, to je bilo za 4000 ljudi, međutim bilo nas je 50. Mi se smorili, sedimo bezveze i mene tu, od celog sveta, neka likuša prepozna. Mi pričamo, ona je tu sa momkom, ja pričam sa njima i ja zaglavim jedno 15 minuta sa njima. I vidim ja dve Tajlanđake stoje, ova dvojica im prilaze. I ja sad pričam, ali gledam idiote šta rade. I u jednom trenutku grupa ljudi oko njih, komešanje, trčim da vidim šta se dešava i da neki Nemci kreću - priča Miloš i nastavlja:

- Oni imaju svoje verzije događaja. I taj Nemac jedan priča kako nešto nije u redu, ne kapiram, prilazi drugi lik i Mićko ga gurne po faci. A Mićko se folira tu da nije kao normalan, ja se okrećem u trećeg Nemca, a Mićko hvata lika i okreće ga. I sve se pretvara u crtani film. A Nemac kog sam ja kao krenuo, on udari u konopac, a mene udari u nos. A ja u tom trenutku i dalje ne znam zašto se bijemo. Krećemo da se udaramo, a ova Tajlanđaka kreće na mene flašom od piva. I ja kapiram da mi tu nismo u pravu. I tu nas izbaci obezbeđenje. A Mićko besan zbog toga. I mi odemo na drugi ulaz, vratimo se unutra. I tu priđemo njima, kao sve okej, oni kažu da smo okej momci, ali da su Tajlanđake njihove žene.

BONUS VIDEO


Tako mu je Ognjen Amidžić u svojoj emisiji postavljao leksikonska pitanja, a uspeli smo da saznamo mnogo toga o njemu. Da li imaš neki nadimak? - Nadimak nemam, ali zvali su me Biftek. Karaburma, doselili se tamo '95, a možeš da zamisliš kakva se tamo ekipa skuplja. I ja izađem tamo, kažem kako se zovem i prezivam, i to krenulo kao "Šta je rekao, Biftek?" i tako ponavljali i ostalo Biftek.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP