Glas Javnosti

Volim da pokažem svoje telo, a muškarci su neumorni

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Manekenka Dejana Živković radi u inostranstvu gde i dobro zarađuje, te dana u izolaciji provodi među četiri zida, ali napominje da joj je trebalo vremena da se privikne na novonastalu situaciju, pošto zbog posla "živi u koferima".


- Mesec dana sam u izolaciji, izađem samo na kratko kada moram nešto da obavim. U početku sam imala problem da budem zatvorena, ali sam se sada navikla. Kako je svima, tako je i meni. Po ceo dan čitam, meditiram, treniram, razgovaram sa prijateljima iz celog sveta, a najteže mi pada to što ne mogu da putujem, jer je moj život bukvalno u koferima otkako znam za sebe - počela je manekenka, a onda otkrila da li ova situacija utiče na njeno finansijsko stanje.

 - Naravno da jeste, kao i u celom svetu! S druge strane, ja sam veliki pozitivac i već pravim planove za život nakon korone (smeh). Sada ne trošim puno novca, što je za mene izuzetno čudno, ali i nemam na šta, takva je situacija - kaže ona.

 Na društvenim mrežama često objavljuje provokativne fotografije, te je otkrila da li se muškarci sada više javljaju, interesuju...

- Čini mi se da puno ljudi imaju pogrešnu sliku o meni bas zbog tih fotografija. Bavim se modelingom, moj posao zahteva od mene da se 'provokativno' fotografišem i to je sastavni deo mog posla. Ako je slikanje za neku kampanju donjeg veša, sigurno neću biti obučena u skafander (smeh). Volim svoje telo i nemam problem da ga pokažem. Muškarci su neumorni, ali na to sam navikla. Ne obazirem se, niti mi znači - istakla je pa otkrila koji je njen tip muškarca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? ?????? ?? ? ??????? ??? ????? ????? ?? ? @agentprovocateur

A post shared by Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic) on

- Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama - rekla je Dejana..


Dejana je otkrila i da je odlučila da krije dečka sve dok ne budeš sigurna da će se udati za njega.

- Da! Nekoliko puta sam rekla da će mi sledeći dečko za kog mediji budu saznali najverovatnije biti muž! Više nemam vremena za polovične veze, da ne kažem balavce - kaže ona.

 

Izvor: Alo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR