Glas Javnosti

VOJIN ĆETKOVIĆ JE ŽELEO DA PROMENI SCENARIO ‘PORODIČNOG BLAGA’: Evo zašto MU NISU DALI, ipak uloga Branda mu je donela USPEH (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Domaća serija “Porodično blago” koja i u mnogobrojnim reprizama dostiže veliku gledanost pomogla je glumcu Vojinu Ćetkoviću da stekne popularnost. Ćetković je pojavivši se u ovoj seriji osvojio srca lepšeg dela publike, a svi su s nestrpljenjem očekivali rasplet ljubavne Branda priče sa Čupkom, koju je glumila Mina Lazarević.

Mnogo godina kasnije Ćetković je otkrio  detalje vezane za snimanje serije  kao i šta se dešavalo pre nego što je počelo sa snimanje. On je otkrio i da je želeo da promeni scenario.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic)

- Kada sam došao na probno snimanje “Porodičnog blaga”, a imao sam 27 godina, pitali su me da li znam da branim. “Naravno”, rekao sam, jer sam branio za školu, mali fudbal, istina kratko i smešno. Kako sam igrao rukomet pitao sam da li Brando može da bude rukometaš. Objasnili su da ne može jer je u seriji “Bolji život” Vesna Trivalić igrala rukometašicu i da mora da bude fudbaler - rekao je svojevremeno Ćetković.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR