Glas Javnosti

VOJAŽ SE POHVALIO NEOBIĆNIM MOMENTOM : Zavšio u kvizu kao pitanje

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Veruović je istakao da mu je velika čast što se njegovo ime našlo u kvizu Slagalica

Reper Mihajlo Veruović Vojaž na javnoj sceni je nešto više od dve godine, a njegova popularnost raste vrtoglavom brzinom, a to je samo jedan od razloga zbog kog se on našao u kvizu „Slagalica”.

Osim muzičke karijere, polako, ali sigurno on se upušta i u glumačku karijeru. On je deo serije U klinču, gde je dobio jednu od glavnih uloga, a njegovo ime se našlo u jednom od pitanja u Igri ko zna zna. 

Printscreen instagram Voyage

- Koji je pseudonim mlade muzičke zvezde Mihajla Veurovića, poznatog i po ulozi Aljoše Kovača u seriji „U klinču” - glasilo je pitanje u kvizu, a Vojaž je istakao da je ponosan što se njegovo ime našlo u njemu. 

Inače, vlada mišljenje da ukoliko se nečije ime nađe u kvizu „Slagalica”, da je ta ličnost postigla veliki uspeh i da je to spominjanje i te kako zavredela. 
Osim toga, Mihajlo Veruović Vojaž je najavio da će snimiti dokumentarni film o svom teškom odrastanju u Francuskoj, kada je sa porodicom posle atentana premijera Zorana Đinđića sa porodicom morao da ode iz Srbije, jer je njegov otac, koji je bio Đinđićev telohranitelj dobijao pretnje piše 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR