Glas Javnosti

VOJAŽ OTKRIO SVOJE NAJDUBLJE STRAHOVE : Progovorio o porocima

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Mihajlo Veruović Vojaž jedan je od najtraženijih pevača na našim prostorima, zbog čega ima jako malo vremena za odmor a sada je za medije otkrio da ga plaši samo jedna stvar.

– Svake druge nedelje po jedna infuzija, i malo bolja organizacija i sve može da se stigne. Mlad sam, mislim da sve upijam kao sunđer, bojim se kako ću izgledati sa 35 ako nastavim ovim tempom – iskren je Vojaž, koji priznaje da ima jedan porok.

– Praktikujem one električne cigare, to je jedina glupost, savetovao bih svima da to ne rade i tompus zapalim na nekom događaju. Pored toga jedino voda i trening – istakao je pevač, te se osvrnuo na temu koja sve najviše zanima, a to je ljubav.


– Nema još uvek vremena za ljubav, ako se desi usput, desi se, želim da ostanem fokusiran na posao. Promenio mi se ukus za devojke, sada me nešto drugo privlači, više volim nekoga ko je pun života, voleo bih da upoznam devojku koja ima mnogo energije i zna neke stvari koje ja ne znam. Neću da klonem ako ne nađem nikoga. Nemam devojke na jednu noć jer nemam slobodnu noć – zaključio je Vojaž.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR