Glas Javnosti

VIŠE ME NE PREPOZNAJE! Milica Pavlović progovorila o najbolnijoj temi u životu (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pevačica Milica Pavlović detinjstvo je provela sa bakom i dekom ali ne krje da su joj oni bili najveća radost i podrška u životu.

Njoj je deda preminuo pre godinu i po dana, a sada brine o baka Radi i ističe koliko joj znači.

- Baka je za mene primer jedne neverovatno snažne, poštene i najdivnije žene na svetu. Naučila me je da kroz život idem podignute glave, da je važno da budem poštena i lojalna, jer ću samo tako umeti da budem zadovoljna sobom kad padne noć i legnem u krevet. Njena životna priča je veoma dirljiva, kao mlada bila je sluga u bogataškoj kući i radila je samo za hleb i vodu, ali je to nije napravilo lošom i pokvarenom osobom, već ju je naučilo da ceni prave vrednosti i sve što dobije od života. Često mi kaže da sam ja njoj poklon s neba zbog svega što je preživela u mladosti, te da joj je život mojim uspehom vratio i nagradio je za sve što je propatila. Odrasla sam pored te žene, učila od nje i mislim da je to moj najveći životni blagoslov - kazala je pevačica za "Stori".

Sada, Milica prolazi kroz veoma težak peroid u životu jer joj je baka mnogo bolesna.

Njoj je ustanovljena Alchajmerova bolest, zbog čega ju je Milica dovela u Beograd i smestila u jedan gerontološki centar.

milica i baka

- To je za mene trenutno najbolnija tema u životu. Bolest je uzela maha. Srce i duša me bole zbog toga što me moja baka ne prepoznaje. Ona je moje zlato, moja duša, moje sve na svetu i mnogo je strašno kada prilikom svakog viđanja s njom, moram da se iznova upoznajem i pokušavam da je podsetim ko sam - rekla je pevačica i dodala:

- Prilikom svakog našeg susreta trudim se da doprem do nje, da se priseti da sam ja njena Milica, ali svako novo viđanje donosi iste momente. Ali onda kad me prepozna, kad se seti, to je neprocenjivo i ne mogu da opišem taj osećaj kako me ljubi, grli... Svaka reč koju mi uputi za mene je velika kao ceo univerzum.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR