Glas Javnosti

ZABRANJENI KONCERTI: A U KOMBANK DVORANA ZAKAZANO ČAK DEVET?!

Zabava
Autor: Glas Javnosti

I pored pandemije koja traje već godinu dana i svih zahteva medicinske struke, rok grupa Crvena jabuka, sinoc je održala koncert u Kombank dvorani koncert, drugi po redu. Iako je struka ograničila rad ugosititeljskim objektima i zabranjeno je veće okupljanje kao i glasna muzika, u ovoj dvorani zakazano je nekoliko koncerta.

Iako je nekoliko zakazanih koncerata u pomenutoj dvorani otkazano, na njihovom sajtu ima onih čiji termini i dalje stoje.

Među njima su koncerti Balkanopolisa (zakazan za 15. mart), Ortodox Celts-a (17. mart), Dženan Lončarević u dva termina (18. i 19. mart), koncert u čast Vlade Divljana (20. mart), Neno Belan i Fiumens, takođe u dva termina (21. i 22. mart), Queen Real Tribute (28. mart), Avishai Choen Trio (23. april).

Podsetimo, grupa Crvena jabuka održala je sinoć drugi koncert u Beogradu, u Kombank dvorani. Iako je frontmen ove grupe, Dražen Žerić Žera nedavno izjavio da će se koncerti održati prema svim propisanim merama, postavlja se pitanje kako i zašto mere zabrane većih okupljanja samo za Kombank dvoranu ne važe.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR