Glas Javnosti

SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE! ISPLIVALA nova fotografija za NAJIŠČEKIVANIJI film 2024 (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Ova objava privukla je veliku pažnju javnosti

Drugi deo "Džokera" u kojem glavne uloge tumače Hoakin Finiks i Lejdi Gaga premijerno će biti prikazan u oktobru 2024. godine, a proglašen je i najišekivanijim filmom naredne godine.


Gagina verzija Harli Kvin ima kratku plavu kosu sa šminkom koja joj se spušta niz lice dok nosi crnu rasplinutu jaknu. Sa prethodnih fotografija izgleda da će Gaga imati više frizura i promena odeće u filmu. Filips, producent filma, je takođe objavio novu sliku Feniksovog Džokera koji izgleda kao da sanjari u sličnoj odeći i šminki koju je nosio u završnom činu prvog filma.

Iako se u ovom trenutku još uvek ne zna mnogo o zapletu filma, Filips je rekao da će „Džoker 2“ biti „potpuni mjuzikl“ i da se Gaga može čuti kako peva na nedavnim snimcima snimljenim van seta.


Nova fotografija, objavljena sinoć, beleži milione lajkova širom društvenih mreža, a pokazuje Gagu u prvom planu, koja gleda u Hoakina.

Sa Džokerom koji završava u Državnoj bolnici Arkam nakon njegovog divljanja kroz Gotam Siti, „Joker: Folie à Deux“ izgleda da preuzima uticaj iz priče iz stripa „Luda ljubav.“ Ovo je bila priča o poreklu Harli Kvin u kojoj je ona bila psihijatar Arkham azila koja se zaljubila u Džokera.


Tokom njihove neprekidne veze, par zlikovaca je podelio gomilu muzičkih trenutaka zajedno, tako da će biti zanimljivo videti kako Filips unosi taj žanrovski stil u ovaj film. Hildur Gudnadotir iz prvog dela Džokera se takođe vraća kao kompozitor za novi deo, tako da je muzika za nastavak svakako u dobrim rukama.


Glas javnosti/U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR