Glas Javnosti

SJAJNE VESTI! Nakon 20 godina, stiže nastavak jedne od najboljih ratnih serija svih vremena

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pojavio se prvi trejler za nastavak kultne serije "Band of Brothers" i oduševio je fanove.

Dve decenije nakon nagrađivanog originala, dugo iščekivani nastavak je pred vratima. Epl TV+ objavio je prvi trejler za američku ratnu dramu, što je izazvalo veliko uzbuđenje među fanovima. Serija pod nazivom „Gospodari vazduha“ sastoji se od devet epizoda i zasnovana je na knjizi Donalda L. Milera „Gospodari vazduha: američki bombaši koji su vodili vazdušni rat protiv nacističke Nemačke“ iz 2007. godine.

Zvanični sinopsis, prema Epl TV+, kaže: „Tokom Drugog svetskog rata, avijatičari rizikuju svoje živote protiv 100. bombaške grupe, bratstvom iskovanom hrabrošću, gubitkom i trijumfom“.


U seriji igraju Ostin Batler, Beri Keogan, Kalum Tarner, Entoni Bojl, Džozaja Kros i Nkuti Gatva. Izvršni producenti serije su Geri Gecman, Tom Henks i Stiven Spilberg. Henks i Spilberg su zajedno kreirali originalnu miniseriju "Band of Brothers", a Gecman ju je koproducirao.


Nastavak kultne serije „Gospodari vazduha“ izlazi 26. januara, a fanovi originalne mini serije preplavili su društvene mreže u potrazi za nastavkom nakon što su videli prvi trejler.

Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR