Glas Javnosti

Rijana prvi put pokazala svog devetomesečnog sina (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nakon što je Rijana iznenadila publiku na nastupu na Superboulu i otkrila da očekuje drugo dete, sada je prvi put pokazala svog devetomesečnog sina kojeg ima s reperom ASAP Rokijem i fanovi su oduševljeni.

Rijana i njena porodica krase naslovnicu britanskog “Vogua” za mart, a u intervjuu je govorila o odluci da nastupi na Superboulu nakon dugogodišnjeg bojkota, o majčinstvu i novim pesmama.

Na naslovnici prestižnog magazina, 35-godišnja pevačica drži se za ruke s reperom koji nosi njihovog sina u naručju, ljubeći ga u obraz.

Na naslovnici prestižnog magazina, 35-godišnja pevačica drži se za ruke s reperom koji nosi njihovog sina u naručju, ljubeći ga u obraz.

Ovo je prvi put da je lepotica sa Barbadosa podelila fotografije svog sina, kojeg je rodila u maju 2022.

Na društvenim mrežama podelila je fotografije sa snimanja, napisavši uz njih “moja savršena beba”, a oduševljeni fanovi su se raspisali kako izgledaju kao savršena porodica.

Podsetimo, Rijana je nakon nastupa na Superboulu objavila da ove godine očekuje još jedno dete s reperom, a izjavila je i da želi da objavi album ove godine.

– Iskreno, bilo bi smešno da nije ove godine. Ali ja se samo želim da se zabavim. Samo želim stvarati muziku i snimati spotove – izjavila je. Prenosi Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR