Glas Javnosti

PRIZNALA NAJVEĆU TAJNU DO SAD! Anđelka otkrila zašto je krila trudnoću

Zabava
Autor: Glas javnosti

Anđelka Prpić otkrila je zbog čega je skrivala da je trudna, a trudila se da se to ne vidi.

Glumica Anđelka Prpić nedavno je otkrila javnosti da je tokom snimanja popularne serije bila trudna, pokušavajući da tu činjenicu sakrije. Iako je trudnoću dugo krila od očiju javnosti, redovno je prisustvovala snimanjima, čak i dok je bila prehlađena i snimala na minusu u Beogradu.

 

- Ja ću biti sakriveno trudna. Privatno sam bila trudna, pa smo se mi trudili da to ne vidite - otkrila je Anđelka.
- Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu... Trudna i prehlađena - navela je glumica.

Iz drugog braka sa Markom Žugićem, Anđelka je nedavno dobila ćerkicu Čarnu, čime se ostvarila kao majka po drugi put. Uprkos privatnim izazovima, ona ističe da provodi dane sa porodicom na lep način, uživajući u svakom trenutku sa svojom ćerkicom. Takođe, ističe važnost mišljenja svog supruga, kao i podršku svojih bliskih prijateljica.


- Dane provodimo baš lepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako... Imamo novu omiljenu pesmu "Cojle, Manojle". Ima je, jedro je dete - otkrila je tada Anđelka.


- Muža, naravno, plus tri drugarice. To je sveto trojstvo, Anastasija Mandić, Maja Noveljić i Marija Kilibarda. One su sve drugačije, ali pokupim od svake šta mi treba, važno mi je sve tri šta će da kažu - zaključila je tada za beogradske medije Anđelka.

Anđelka je nedavno progovorila i o svom braku sa drugim suprugom, ističući važnost mišljenja svog muža, ali i podršku koju dobija od svojih prijateljica. Ona otkriva da je njen suprug Marko izuzetno važna figura u njenom životu, kao i da zajedno provode vreme sa ćerkicom Čarnom na najlepši mogući način.


Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR