Glas Javnosti

POGLEDAJTE TREJLER! Najprofitabilnija animirana franšiza dobija novi nastavak

Zabava
Autor: Glas javnosti

"Despicable Me 4" predstavlja povratak Grua, omiljenog superzlikovca sveta, u prvoj "Despicable Me" filmskoj avanturi nakon sedam godina.

Film nastavlja tamo gde je "Minions: The Rise of Gru" iz 2022. godine stao, koji je širom sveta zaradio gotovo 1 milijardu dolara, čineći ovu franšizu najvećom globalnom animiranom franšizom u istoriji.

U ovom nastavku, Gru (Stiv Karel) i Lusi (Kristen Wig) sa svojim ćerkama — Margo (Miranda Kosgrov), Edit (Dana Gaier) i Agnes (Medison Polan) — dočekuju novog člana porodice, Grua Juniora, koji je odlučan da muči svog oca.


Gru se suočava sa novim neprijateljem, Maxime Le Malom ( Vil Farrel) i njegovom opasnom devojkom Valentinom (Sofia Vergara), a cela porodica je prisiljena da beži. Film takođe donosi nove likove koje tumače Džoi King (Bullet Train), Emmy dobitnik Stiven Kolbert (The Late Show with Stephen Colbert) i Kloi Fineman (Saturday Night Live), dok Pijer Kofin ponovo pozajmljuje glas legendarnim Minionima, a Stiv Kogan vraća se kao Sajlas Ramsbotom.

"Despicable Me 4" je režirao su-kreator Miniona, Kris Renaud (Despicable Me, The Secret Life of Pets) i produciran od strane osnivača studija Illumination, Krisa Meledandrija, kao i Breta Hofmana (izvršni producent filma "The Super Mario Bros. Movie" i "Minions: The Rise of Gru").

 
Film je ko-režirao Patrik Delaž (direktor animacije "Sing 2" i "The Secret Life of Pets 2"), a scenario su napisali Emi dobitnik kreator serije "White Lotus", Majk Vajt, i veteran pisac svih filmova "Despicable Me", Ken Daurio​.


Film "Despicable Me 4" će biti pušten u bioskope u Sjedinjenim Državama 3. jula 2024. godine, a u sklopu dogovora Universal studija sa Netfliksom, film će biti dostupan na platformi Peacock tokom prvih četiri meseca prozora za plaćenu televiziju, nakon čega će se premestiti na Netfliks na narednih deset meseci, pre nego što se vrati na Peacock na preostalih četiri mesec

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR