Glas Javnosti

NAJGLEDANIJI SVIH VREMENA! Ovaj trejler je oborio svetski rekord

Zabava
Autor: Glas javnosti

Objavljen je u nedelju 11. februara i uspeo je da dostigne neverovatnu brojku

Trejler za "Deadpool & Wolverine" oborio je svetski rekord. Trejler  za treći deo franšize objavljen je u nedelju, 11. februara, i od tada je postao najgledaniji trejler svih vremena.

U prva 24 sata od objavljivanja trejler je imao neverovatnih 365 miliona pregleda.

Uspeo je da nadmaši prvi trejler objavljen za film "Spider-Man: No Way Home", koji je 2021. za 24 sata od objave skupio 355.5 miliona pregleda.


Tizer započinje Deadpoolovom rođendanskom proslavom koju prekida organizacija Time Variance Authority, poslednji put viđena u drugoj sezoni serije Loki.

U ostvarenju pod nazivom "Deadpool & Wolverine" glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i Hju Džekmen, a svetska premijera je zakazana za 26. jul.

Film se bavi temom multiverzuma, a Džekmena ćemo ponovo videti u ulozi Vulverina. Rejnolds, koji u filmu izgleda zastrašujuće, nedavno je na društvenim mrežama objavio da je snimanje gotovo i zahvalio se kompletnoj ekipi.


- Odelo skriva krv i znoj... Ali danas, sa završetkom "Deadpoola", to su uglavnom suze. Veliko i ogromno hvala glumcima i ekipi našeg filma koji su se borili sa vetrom, kišom, štrajkovima i Hjuom Džekmenom... Sve pod snažnim vođstvom Šona Levija - napisao je glumac na Instagramu.

Popularna američka kompanija za distribuciju bioskopskih karata Fandango objavila je krajem prošle godine listu najiščekivanijih filmova. Pomalo iznenađujuće je bilo to što nastavci filmova "Gladijator", "Beetlejuice“ i "Dina" nisu na prvom mestu, već upravo "Deadpool 3".


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR