Glas Javnosti

Film o Majklu Džeksonu već izaziva reakcije: Obećava se necenzurisana istina

Zabava
Autor: Glas javnosti

Režiser Den Rid rekao je da daje sve od sebe da prikaže interakciju muzičara sa decom na pozitivan način

Biografski film o Majklu Džeksonu još nije ni snimljen, ali već izaziva polemiku i kontroverze jer autori obećavaju necenzurisanu istinu, prenosi TMZ. 

Film je do sada u medijima predstavljen kao iskren prikaz života slavnog pevača sa fokusom na njegov talenat i njegove ljudske borbe. 

"Film predstavlja uspone i padove legendarnog muzičara, od njegove ljudske strane i ličnih borbi, do njegove kreativne genijalnosti, koja se ogleda kroz najikoničnije nastupe. Kao nikada ranije, publika će doživeti uvid u život jednog od najuticajnijih umetnika koje je svet upoznao”, naveli su iz produkcije.

Interakcija sa decom

Ali, kao što se odavno zna, Džekson je optužen za seksualno zlostavljanje dece, a tužba Vejda Robsona i Džejmsa Safečaka protiv Džeksonove ostavštine još uvek čeka na suđenje. Režiser Den Rid rekao je da daje sve od sebe da prikaže interakciju muzičara sa decom na pozitivan način.


Kako prenose svetski mediji, producent filma je Džeksonov bivši advokat Džon Branka, koji je doprineo, kada je ova tema u pitanju, scenariju filma. Rid je rekao da je pročitao kopiju scenarija i stekao utisak da je to zapravo omaž muzičaru.

Nakon što je produkcija filma odložena prošle godine zbog štrajka SAG-AFTRA, snimanje je otpočelo ranije ove godine, a glavnu ulogu igra Majklov bratanac Džafar Džekson. 
Film u američke bioskope stiže 18. aprila 2025. godine, ali još nije objavljeno kada će početi globalna distribucija. 


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR