Glas Javnosti

DOBRE VESTI ZA LJUBITELJE SUPER MARIJA: Animirani film dobiće nastavak

Zabava
Autor: Glas javnosti

Animirani hit The Super Mario Bros. Movie će dobiti nastavak. Nastavak će premijerno biti prikazan 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine nakon premijere originalnog filma.

Nastavak će režirati reditelji originalnog filma Aron Horvat i Majkl Jelenić. Chris Meledandri, iz studija za animaciju Illumination, potvrdio je da su animatori već počeli da kreiraju koncepte za novi film.


„Uskoro počinjemo sa animacijom i možete biti sigurni da ćemo obratiti pažnju na svaki detalj kako bismo bili sigurni da sve ispadne savršeno“, rekao je Meledandri.


Prvi film prati Marija (Kris Prat) i njegovog mlađeg brata Luigija (Čarli Dej) koji rade kao vodoinstalateri u Bruklinu pre nego što ih misteriozna cev odvede u Kraljevstvo pečuraka.

Ostatak glumačke ekipe čine Kigan-Majkl Ki, Džek Blek, Sebastijan Maniskalko i Anja Tejlor-Džoj.

Nintendo Šigeru Mijamoto izjavio je da će ovoga puta dodatno proširiti priču o Super Mariju i da će novi film imati optimističnu i zabavnu priču.


Super Mario Bros. je prošle godine zaradio preko 1,3 milijarde dolara, što ga čini drugim filmom sa najvećom zaradom u 2023., odmah iza blokbastera Barbi.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR