Glas Javnosti

Prodaje se kuća iz filma „Sam u kući“ – pisma dece i dalje stižu na tu adresu

Svet
Autor: Glas javnosti

Najpopularniji praznični film svih vremena.

I vi možete da budete „sami kod kuće“, ako kupite tipičnu gradsku kuću iz Njujorka, u kojoj je sniman nastavak kultnog filma Sam u kući (Home alone) – Sam u kući 2 (Home alone 2). U pitanju je, kako se navodi, luksuzna nekretnina, koja se prodaje po ceni od 6,7 miliona dolara. 


Smeštena je na otmenoj gornjoj zapadnoj strani Menhetna, u ulici 51 West 95th Street, između Central Park West-a i Columbus Avenue, a kuća ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila sa toaletom.

– Iako je film izašao pre dve decenije, vlasnici ove kuće i dalje dobijaju pisma dece, koja stižu na pomenutu adresu. Takođe, pre samo nekoliko dana, par iz Nemačke je stajao napolju i fotografisao – rekli su agenti za nekretnine, zaduženi za ovu prodaju. 

U opisu stoji da kuća ima ukrasne lajsne, visoke plafone, podove od orahovine i dva seta erkera, a može se pohvaliti klasičnim dnevnim boravkom i trpezarijom sa staklenim vratima, koja se otvaraju u baštu sa bujnim drvećem, drvenom terasom i popločanim dvorištem od plavog kamena.

U zadnjem delu kuće je tradicionalni veliki salon sa funkcionalnim kaminom, u kompletu sa dva ormara i pristupom terasi. Ova kuća je, inače, prvobitno bila oglašena za 7,65 miliona dolara, kada je izašla na tržište u martu. Ali, cena je u junu pala na 6,7 miliona dolara.

Glas javnost/B10S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR