Glas Javnosti

BAJDEN POKUŠAO DA "IZVAĆARI" LEPU GLUMICU: Društvene mreže se usijale zbog ovog SNIMKA - šta on to RADI? (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Na osnovu snimka smatraju da je Bajden pokušao da Longoriju uhvati za grudi, ali da je ona u polsednjem trenutku diskretno skrenula nejgove prste na drugu stranu.

Džo Bajden zbunio je publiku u Beloj kući nakon što se nespretno našalio o tome koliko je imao godina kada je upoznao tada maloletnu Evu Longoriju.

Holivudska glumica (48) pridružila se američkom predsedniku (80) na projekciji njenog rediteljskog debija, filma Flejmin’ Hot.

„Upoznali smo se davno“, rekao je Bajden okupljenima. „Ona je imala 17 godina, ja sam imao 40“, našalio se američki predsjednik opisujući njihovo poznanstvo.

U stvari, imao je 50 kada je glumica imala 17, a imao je 40 kada je Longorija imala sedam.

Longorija, dugogodišnja članica Demokratske stranke, podržala je Bajdena 2020. godine i ranije je vodila kampanju sa njim dok je bio potpredsjednik Baraka Obame.

Međutim, mnogi su na društvenim mrežama komentarisali snimak na kojem se vidi kako američki predsednik, po njima, na neprististojan način dodiruje glumicu. Na osnovu snimka smatraju da je Bajden pokušao da Longoriju uhvati za grudi, ali da je ona u polsednjem trenutku diskretno skrenula nejgove prste na drugu stranu.

U komentarima s emoglo pročitati i kako "Bajden zapravo radi ono za šta se Tramp optužuje", a pojavili su se i dodatni snimci njegovog, po mnogima, neprimerenog ponašanja u niz prilika. 

Pogledatjte, pa sami procenite:





Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR