Glas Javnosti

SMEHOTRESNO! PRELETAČ SE VRATIO KOD NAPREDNJAKA "S POZAJMICE" IZ ZAVETNIKA: Poslanik Dragan Nikolić obrnuo pun krug! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Dosadašnji poslanik u Narodnoj skupštini Dragan Nikolić prešao je u redove Srpske napredne stranke (SNS).

Na taj način poslanik Nikolić obrnuo je pun krug, s obzirom na to da je pre stupanja u redove Zavetnika bio član vladajuće stranke i njihov predstavnik u parlamentu u periodu od 2016-2020. godine.

Da je u Srbiji sve moguće, naročito na političkoj sceni potvrđuje primer poslanika Dragana Nikolića koji po potrebi ulazi u ulogu opozicionara, a kada vlasti zagusti i kada je izborna pobeda pod znakom pitanja, vraća se tamo gde i pripada – u SNS.

Njegov povratak „pozajmica“ koja je trajala otprilike polovinu poslaničkog mandata, koliko je proveo u redovima zavetnika, pozdravio je formalni predsednik SNS Miloš Vučević.

Ova informacija objavljena je na sajtu SNS.

„Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poželeo je dobrodošlicu Draganu Nikoliću u Srpsku naprednu stranku“, navodi se u kratkom saopštenju SNS.



Nikolić je inače ranije već bio član SNS, da bi onda prešao u redove Zavetnika, u kojima je bio narodni poslanik u poslednjem sazivu parlamenta.

U februaru ove godine predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je da je Nikolić prešao u redove ove stranke, ali je to Nikolić odmah demantovao.

„Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je na današnjoj konferenciji za štampu izjavio da je, između ostalih, njihovoj stranci pristupio i poslanik Dragan Nikolić. Imajući u vidu da ne postoji nijedan drugi Dragan Nikolić u ovoj Skupštini osim mene, demantujem to što je on izjavio i tražim od njega hitno izvinjenje”, rekao je Nikolić tada konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Nikolić je jedan od političara koji je promenio najviše partija u svom radu, dok je u rodnom Vranju apsolutni rekorder.

Prema informacijama dostupnih u javnosti, bio je član Narodne radikalne stranke, Srpske radikalne stranke, Srpskog pokreta obnove, Srpske napredne stranke i Zavetnika.


Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR