Glas Javnosti

OVO JE MAKEDONAC KOJI JE OTEO LEPU ŽOZELIN, PA SE UBIO KOD PREŠEVA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Državljanin Severne Makedonije Ismail B. (52) pucao je u Žozelin V. (30) kod naplatne rampe Preševo u četvrtak, oko 21 sat, a potom je izvršio samoubistvo.

Teško ranjena žena, državljanka Srbije, prebačena je u Zdravstveni centar u Vranju, a zatim u pratnji Hitne pomoći prevezena u UKC Niš.

Iz UKC Niš je saopšteno da je ona u njihovu ustanovu stigla pola sata posle ponoći u pratnji ekipe Hitne pomoći Vranje. Posle pregleda, primarnog zbrinjavanja i dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani, saopšteno je iz UKC Niš.

Ona je odmah hirurški zbrinuta, posle čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.


IZVOR: Društvene mreže / Ismail B.

Očevici su rekli da je pokušaju ubistva i samoubistvu predhodila svađa.

Kako saznajemo, povređena žena se zove Žozelin V.

Bila je udata u mestu Stubal kod Kraljeva. Majka joj je državljanka Srbije, a otac Pakistanac. Pre tri godine je živela u Švajcarskoj, ima dvoje dece iz prvog braka. Tamo je upoznala ovog Makedonca Ismaila B. ne sluteći da je spreman da je ubije.

Jedno vreme je živela u Vrnjačkoj Banji sa njim, a onda je otišla u Trstenik kod majke. Kako saznajemo,  često su se svađali jer je on hteo da je vodi u Makedoniju protiv njene volje. Dolazio je u Trstenik, maltretirao je psihički i tukao je. Pretio joj je da će da je ubije. Ona je pretnje prijavila policiji, posle čega je on dobio zabranu prilaska i ulaska u Srbiju.

Pre ove drame je prešao granicu na švajcarski pasoš, pošto ima i švajcarsko i makedonsko državljanstvo.


IZVOR: Društvene mreže / Žozelin V.

Uz pretnju pištolja je poveo ženu sa sobom u nameri da odu u Makedoniju. U blizini graničnog prelaza ih je slučajno zaustavila policija zbog saobraćajnog prekršaja

U trenutku kada su policajci njemu uručivali zapisnik ona je istrčala iz automobila i počela da beži.

Međutim, on je potegao pištolj "tetejac" i dva puta pucao u nju i oba puta je pogodio. Posle toga je pucao sebi u glavu i izvršio samoubistvo

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR