Glas Javnosti

Opljačkana srpska kuća na Kosovu i Metohiji, u selu Lepina

Hronika
Autor: Glas javnosti

U selu Lepina kod Lipljana, na Kosovu i Metohiji, nepoznate osobe su u četvrtak uveče provalile u porodičnu kuću Milana Živkovića, koji u trenutku pljačke nije bio u kući, izvršili su premetačinu i odneli dva ručna sata.

Slučaj je, kako javlja Tanjug, prijavljen tzv. kosovskoj policiji koja je izvršila uviđaj.

Vlasnik kuće, Milan Živković je kaže da je u vreme pljačke bio u Nišu na sahrani, a prema njegovim rečima, razbojništvo je primetio njegov komšija koji je otišao da proveri zašto nadzorna kamera ne radi.


"Tog dana, negde oko 19 časova, shvatio sam da kamera ne radi. Mislio sam da je struja nestala. Sutradan sam pozvao komšiju da proveri zašto kamera ne radi i tada je video da su vrata razvaljena. Lopovi su isključili kameru i rasturili sve po sobama. Odnete su neke sitnice, ali još uvek ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, dok ne sredim ovaj lom", rekao je Živković.

On je apelovao na policiju da rasvetli ovaj slučaj i da se vandali privedu pravdi. Kako je dodao , nije redak slučaj da se u Lepini i okolnim selima dešavaju razbojništva za koja, kako kaže, do sada niko nije odgovarao.

Pre samo nedelju dana u obližnjem Suvom Dolu, na gotovo identičan način obijena je kuća Petra Ilića.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR