Glas Javnosti

ZA DOČEK NOVE GODINE - 11 MILIONA: Evo ko će nastupiti na trgu u NIšu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nastupiće Riblja čorba, Boban Zdravković i Viki Miljković.

Na dočeku Nove godine koji će biti organizovan na Trgu kralja Milana u Nišu, uz Bobana Zdravkovića nastupiće i Violeta Viki Miljković. Predstavnici niške vlasti kažu da su poslušali predloge sugrađana i da su se opredelili za “niške snage”. Najavljena je i uvertira glavnom dočeku, a to je koncert Riblje Čorbe koji će biti održan 30. decembra. Koncerti će Nišlije koštati 10.900.000 dinara, rekla je gradonačelnica.

Da o ukusima ne bi trebalo raspravljati zaključila je većnica za kulturu Andriana Anastasov i zaključila da su zato odlučili da angažuju i Riblju Čorbu i pruže program za sve građane.

Ona je rekla i to da su građani, kada su dolazili na redovne prijeme, davali svoje predloge muzičara koje bi voleli da slušaju u novogodišnjoj noći i da su se zbog toga odlučili za niške pevače.


Prošle godine su to bile Crne mambe, ove godine su takođe niške snage, neki žive ovde, neki ne žive, ali vidim i po komentarima da su ljudi zadovoljni. Od 26. decembra, zaključno sa 1. januarom imaćemo događaje na glavnom gradskom trgu, ustanove kulture i udruženja sa kojima sarađujemo tokom cele godine imaće svoj celodnevni program - rekla je većnica.

Kada je gradonačelnica Niša govorila o tome koliko će novogodišnji program koštati Nišlije, rekla je da su izdvojili skoro 11 miliona dinara, ali da u te troškove, pored angažovanih muzičara, spada i prateći sadržaj koji podrazumeva i obezbeđenje, ozvučenje, binu, kao i tradicionalni vatromet.

Podsetimo, pevač Boban Zdravković je nešto ranije sam obavestio Nišlije da će pevati za doček Nove godine na Trgu kralja Milana.

Glas javnosti/Južne vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR