Glas Javnosti

PADA VLADA! Publika na Roštiljijadi tražila OVU PESMU, BAJAGA je nije otpevao

Društvo
Autor: Glas javnosti

Bajaga je nastupio na bini Roštiljijade u centru Leskovca, Jednu pesmu, iako je publika tražila, nije otpevao.

Pada Vlada. I dok je publika skandirala i tražila, čak i na kraju koncerta, “Bajaga i instruktori”, napravili su diplomatski potez, te koncert završili pesmom “Samo nam je ljubav potrebna”.

Inače, grupa koja proslavlja 40 godina karijere, opravdala je sva očekivanja ljudi koji su i sat unapred čekali da njihov koncert počne na nezavršenom gradskom trgu u Leskovcu.

Za razliku od prethodne noći, ozvučenje je bilo dobro, a vanvremenski Bajaga je na početku zapevao svoj popularni hit “Sa druge strane jastuka”.

Ređale su se nezaboravne note i stihovi starog rokera, a publika je pala u trans kada je Žika zapevao “Život je nekad siv, nekad žut”.

Stari “mornari” opravdali su sva očekivanja, a možda je najemotivnije, kao i utisak večeri bilo videti to da su u publici rame uz rame Bajagine pesme pevale generacije baka i deka,  roditelja, ali i dece.

Sa druge strane, kada čitate na režimskim portalima kako je nezavršeni trg bio prepun, te da je na večerašnjem koncertu bilo i do 20.000 ljudi, znajte da vas lažu.

Bilo ih je, u eri Jovane Jeremić i ostalih kvazi idola, nažalost, mnogo manje.

U svakom slučaju, i pored neispunjene želje većine, za nama ostaje jedno preplaćeno veče za pamćenje, piše Rešetka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR