Glas Javnosti

MEMEDOVIĆ ISKRENO O OTKAZU NA RTS-U :Radio sam 36 godina, možda mi je malo krivo

Društvo
Autor: Glas javnosti

Voditelj Jovan Memedović, autor emisije "Sasvim prirodno", dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a sada se i prvi put pojavio pred kamerama nakon toga.

Memedović je gostovao u emisiji „Jedan dobar dan“ na RTS-u i uživo prokomentarisao razloge svog otkaza na Javnom servisu posle više od tri decenije.

„U okviru rubrike RTS predstavlja trenutno imamo priliku da zavirimo u snimanje 11. sezone kviza ‘Potera’, najgledanijeg kviza u Srbiji. Sa nama je autor ‘Potere’, voditelj i novinar Jovan Memedović, naš dragi kolega i omiljeno TV lice. Kako teku snimanja?“, pitala je novinarka Memedovića.

On je odgvorio da je najbitnija igra.


„Snima se 11. sezona, uigrali smo se za tolike godine. Što je najzanimljivije, dolaze nam jako sveži mladi ljudi koji žele da se poigraju sa nama i dobro je što su shvatili da nije ovde cilj da se pošto-poto zaradi neki novac, ovde je najbitnija igra uz znanje i mislim da smo postigli neku finu opuštajuću atmosferu gde se svako oseća prijatno“, odgovorio je Jovan Memedović.

Na ove njegove reči se nadovezao Milanu Bukviću, koji je tragač u kvizu i koji je ispričao šta sve gledaoci mogu da očekuju tokom nove sezone emisije.

Nakon toga je voditeljka spomenula priču o otkazu Jovana Memedovića.

„Kao što će gledaoci videti, nema nikakvih promena. Moja emisija ‘Sasvim prirodno’ ide u istom terminu, možda na papiru postoji neka promena, nisam više stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam eto tih nekih 36 godina u životu za RTS… Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada. Voleo bih da me ne pominju više po neki drugim medijima, nema potrebe. Sve je u najboljem redu“, kazao je Memedović.

On se potom osvrnuo i na razloge zbog kojih je dao otkaz:

„Pošto se pominje neki etički kodeks, ja sam za to. Hajdemo, etički kodeks, poštujemo. Neka se primeni“, rekao je on uz osmeh i odmahivanje rukama.

Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR