Glas Javnosti

VEST KOJA IZUVA IZ CIPELA PENZIONERE: BESPLATNO NA IRON MAIDEN! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Penzioneri iz Praćina moći će besplatno da putuju na koncert legendarnog britanskog metal benda Iron Maiden, koji je planiran za 24. maj 2022. godine.

Legendarni bend će ponovo nastupiti pred Beograđanima, a priliku da ih čuju uživo, pored stanovnika najvećeg grada u Srbiji imaće i najstariji Paraćinci.

Kako je izjavio predsednik Udruženja Milan Ilić za sve članove koji su zainteresovani će biti organizovan besplatan prevoz do Kombank arene, javila je RTV Paraćin.

Mi smo svi penzioneri, ali smo mahom i bivši rokeri. Te, 1975. godine, kad je nastao taj bend, mi smo imali između 20 i 25 godina. Oni još uvek imaju obožavaoce među penzionerima, jer to je njihova generacija”, rekao je Ilić.

On dodaje da je veliki broj penzionera zainteresovan za koncert.

“Pošto znamo kakvo je finansijska situacija kod većine penzionera, mi smo odlučili da našim članovima obezbedimo besplatan prevoz do Beograda i nazad. Svako ko bude kupio kartu, a član je našeg udruženja, ima tu mogućnost. Naši članovi mogu na koncert da povedu i svoje sinove i unuke”, podvlači sagovornik, piše Nova. 


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR