Glas Javnosti

VESNA DEDIĆ: Obećao mi je ispovedni intervju, vidim li ga da je dao nekom drugom, neće biti dobro! Znači, 20 godina ja njega čekam! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Vesna Dedić je za emisiju Realna priča prvi put iskreno govorila o svojim počecima, najtežim trenucima, ali i javnim ličnostima koje nikada nije ugostila u svojoj autorskoj emisiji za 20 godina!

Dobro je poznato da je "Balkanskom ulicom" prošlo skoro 600 velikana iz sveta kulture, umetnosti i medija, međutim i dalje postoje oni do kojih Vesna nije uspela da dođe.
Voditeljka Isidora Lukić ju je pitala ko su javne ličnosti sa kojima nikada nije imala priliku da uradi intervju, na šta je Vesna odgovorila.

"Ima nekoliko ljudi koji su u međuvremenu napustili ovaj svet, i to mi je jako žao. Ove godine su dvojica izuzetnih glumaca bili na spisku, jedan je bio Boris Komnenić. On je odbio, rekao je da nije za tu vrstu priče. Posle su mi njegove kolege rekle da zaista nije voleo emisije. A drugi je Feđa Stojanović, i tu sam se silno isplakala zato što smo se čuli u decembru i rekao mi je: 'E, imam tu neke operacijice, 'ajmo da se dogovorimo za januar'. Pa sam ga i u januaru zvala, tada je rekao: 'Ej, nisam se nešto najbolje oporavio, hajde pišite me za februar'. I onda je otišao, to mi je bilo jako žao...", rekla je Vesna.

Zatim je pomenula Olivera Mandića i ono što joj je obećao pre čak 20 godina!

"‘A onoga koga želim da ugostim u narednoj sezoni, a koji me 20 godina odbija, u stvari ne kaže on neću, nego ne mogu sad - to je Oliver Mandić! Obećao mi je da kada bude davao ispovedni intervju da će to biti kod mene. Vidim li ga da je dao nekom drugom, neće biti dobro! Znači, 20 godina ja njega čekam!"

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR