Glas Javnosti

VELJKO OPUŠTEN PRED BOGDANIN POROĐAJ : "Baš ovako sam i isplanirao, biće sve spontano"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

- Pre nego što se Željko rodio, govorio sam da će se drugi zvati Krstan - rekao je on

Proslavljeni bokser Veljko Ražnatović najavio je sledeći veliki meč u junu, a povodom toga imali smo priliku da popričamo sa njim i o privatnom životu.

Veljko je najpre otkrio kako uspeva da uskladi porodične i poslovne obaveze.

- Pa imam puno pomoći. Iskreno, ja i kad sam u kampu, ne očekuje se ništa posebno od mene. Tu sam uvek oko deteta, i kad je nevaljao i kad je dobar, ali sada kad dođe drugo dete, sigurno je da ću morati malo više da se angažujem. Isto tako ću morati i na pripreme da idem, ali polako ima vremena, velika smo familija pa ima ko da pomogne.

Poznati bokser je zbog obaveza često odsutan od kuće, a sada je otkrio koliko mu je teško kada propusti porodične trenutke.

- Ne mogu da kažem da ne volim porodična okupljanja, ali ne previše. Volim dečije rođendane, ali ako neko ima 23 godine, i sad treba da slavi svaki rođendan, do kad to traje. Ja godinama to ne radim. Meni su ta porodična okupljanja, Uskrs, Božić, slava. Te stvari moraju da se ispoštuju, ovo ostalo nije ni bitno toliko.

Bogdana bi trebalo da se porodi za pet dana, a Veljko je sada otkrio kako teku iščekivanja i da li je prisutan strah.

PrintScreen/Instagram
foto: Glas javnosti/blic.rs

- Nema straha. Prvi put sam stvarno treperio, ali sada znam kako je. Ja sam baš tako i isplanirao. Pre nego što se Željko rodio, govorio sam da će se drugi zvati Krstan i eto, desilo se.

Mali Željko je preslikan tata, što je Ražnatović i sam potvrdio, a sada je otkrio da li očekuje da će i Krstan biti takav, ili bi to bilo previše s obzirom na to da je poznat po svojim nestašlucima.

- Ne bi bilo previše, samo neka su živi i zdravi. Dva živa, zdrava i nestašna deteta, voleo bih da oboje budu takvi. Ne bih menjao ovog prvog ni za šta, ni jednu dlaku sa glave, tako da ako i drugi bude takav biće super.

venca.png
foto:

Željko već pokazuje interesovanje što se tiče boksa, a ponosni tata je otkrio da li bi voleo da krene njegovim stopama.

- Voleo bih da zna boks i da boksuje amaterski, e sad, da li bih voleo profesionalno da se bavi boksom, sve zavisi, zavisi koliko je dobar.

Ražnatović je otkrio da li su u toku pripreme za doček Bogdane iz porodilišta.

PrintScreen/Instagram
foto: Glas javnosti

- Nemam ništa pripremljeno, još nisam ni odlučio gde ću da proslavim, biće sve to spontano.

(Glas javnosti / Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR