Glas Javnosti

USVOJENA ĆERKA VLADA DIVCA JE PRAVA LEPOTICA: Njene emotivne poruke ocu i majci će vas dirnuti! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Vlade Divac, osim što je jedan od najboljih košarkaša svih vremena, otac je troje dece, Petre, Luke i Marije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

All lives can’t matter until BLACK LIVES MATTER! ✊?✊?✊?✊?✊? . . . . #BLM #Sacramento #916 #sacramentoprotest #california #ca

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on

Petra je svojevremeno čestitala rođendan svojoj majci Ani Divac na veoma emotivan način.

-Srećan rođendan ovoj supersnažnoj osobi koju mogu da zovem mama! Veoma sam zahvalna svakog dana što si mi pokazala šta su ljubav i život. Ne prođe dan da ne naučim nešto od tebe. Hvala ti što si moj najveći i najbolji učitelj. Volim te i srećan rođendan, neka se sve tvoje želje ispunine jer to zaslužuješ - napisala je Petra tada.

Petra Divac, koja ima 22 godine, u okviru bloga piše o svom životu, pa je tako jednom prilikom otvorila dušu i napisala sledeće:

-Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - napisala je tada Petra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Last ? before leaving ?! • • • #tb only cause #rona

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on

(Izvor: Pulsonline)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR