Glas Javnosti

URAGANKE 'TUTNJAJU' ROTERDAMOM: Nakon generalne probe sledi OCENA ŽIRIJA! Naše devojke su SKOČILE NA KLADIONICAMA

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije su svesne da će njihov nastup sa glavne probe stručni žiri odgledati i dati konačni sud.

Kako je sistem glasanja 50 odsto žiri, a drugih 50 publika, naše predstavnice su večeras na pola puta do finala, ukoliko se dopadnu muzičkim znalcima koji o tome odlučuju. Bez obzira što će ona zvanično nastupiti sutra uveče, kada će publika dati svoj sud, ocene koje budu dobile večeras u velikoj meri će uticati na njihov plasman.

Foto: Youtube/Printscreen

Ako je suditi po tome kako su se Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić predstavile u Roterdamu kada je komunikacija sa medijima, delegacijama i organizatorima u pitanju, čeka ih blistav ulazak u najpopularniju arenu u ovom trenutku. Ipak, to nije dovoljno za prolazak u finale, ali i više nego poželju za imidž Srbije u Evropi.

"Uraganke su protutnjale Roterdamom", bili su česti komentari onih koji su pratili njihove probe i javne nastupe. Evrovizijski fanovi su im naklonjeni, a kladionice iz dana u dan prate i predviđaju pozicije. Kada su naše devojke u pitanju, skoro da nema kvote koja nam ne osigurava prolazak u finale.

Kada je u pitanju konačni plasman, kladionice su još uvek oprezne, pa se svi nadaju većim kvotama kada prođe drugo polufinale. U svakom slučaju, kada su naše devojke u pitanju kladionice im predviđaju da će biti negde na zlatnoj sredini, te da će im Island biti prvi komšija kada je pozicija u pitanju jer su im kvote u ovom trenutku slične, prenosi ,,Kurir''.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR