Glas Javnosti

UPOZORENJE! Amber pokazala jezive slike drogiranog Džonija Depa (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Sudska sapunica se nastavlja...

Amber Herd je drugi put svedočila na suđenju za klevetu, koje je pokrenuo njen bivši suprug Džoni Dep. U sudnici su prikazane fotografije koje je glumica snimila tokom njihovog burnoga braka.


Glumac u svojoj vili, u teškom stanju posle korišćenja narkotika

Na tim fotografijama se vidi glumac, koji nije u svesnom stanju, a Herd tvrdi da je to bilo nakon dugotrajnog konzumiranja narkotika.

 
Američka glumica detaljno je opisala navodno seksualno i fizičko zlostavljanje koje je, kako tvrdi, pretrpela od strane Depa. Tvrdila je i da ju je napadao da je flertovala sa ženom tokom jedne svečanosti.

- Kad smo se vratili kući, udario me je u lice. Sumnjala sam da mi je slomio nos. Sećam se da mi je nos bio natečen, crven - rekla je Amber, pa dodala:


Džoni Dep sve vreme mirno pratio svedočenje bivše žene

- Osećala sam se kao najsretnija žena u svetu kad me zaprosio, poklonio mi je prsten s ogromnim dijamantom. Ali počela sam razmišljati o predbračnom ugovoru uglavnom zbog činjenice što je on zarađivao puno više od mene, verovala sam da će potpisivanje predbračnog ugovora barem otkloniti sumnje, ali on nije hteo ni da čuje. Džoni je taj ugovor shvatio kao uvredu pa mi je rekao: Mala, planiraš već da odeš.


Glumica je govorila i o tome kako se Džoni Dep drogirao, pa je otišao na lečenje, te da joj je dok je bio odsutan stalno prebacivao da je u kuću dovodila druge muškarce. Na sudu su juče pušteni i snimci na kojima Dep stenje i ne može da priča.

Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u "Vašington postu" iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR