Glas Javnosti

ULTIMATUM! Dzenifer Aniston zapretila Bredu, moraš da se odlučiš

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovih dana američki mediji ponovo govore o navodnom ljubavnom trouglu: Dženifer Aniston, Bred Pit i Alaja Šokat.

Iako niko od pomenutih aktera ove ljubavne drame nije potvrdio ili opovrgnuo glasine, tamošnji mediji sada navode da je Dženifer ljuta na Breda, te da mu je postavila ultimatum, prenosi 

Tabloid “Heat World” preneo je reči navodnog izvora bliskog glumcima, koji je istakao da je Dženifer ljubomorna na svoju mlađu koleginicu Alaju, te da je od Breda zahtevala da se odluči za jednu od njih dve.

“Kad god neko pita Breda šta se dešava između njega i Alaje, on insistira na tome da su samo prijatelji, ali ima puno glasina koje kažu kako ona u stvari prespava kod njega te da su non-stop zajedno. Bred još uvek zove Dženifer i ponaša se kao da se između njega i Alije ništa ne dešava”, govori izvor za pomenuti medij i dodaje:

“Dženifer je to krenulo jako da smeta. Postavila mu je ultimatum i zahtevala je od njega da se odluči za jednu od njih dve”.

Podsetimo, američki mediji tokom proteklih godinu dana gotovo neprestano pišu o navodnom i mogućem pomirenju nekadašnjih supružnika – Breda Pita i Anđeline Džoli. Međutim, krajem prošle godine, u ovu ljubavnu romansu se uplela i mlada umetnica Alaja Šokat koju tamošnji mediji nazivaju “Bredovom novom devojkom”.

(Izvor:Svet poznatih)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR