Glas Javnosti
posta

UDALA SE VEDRANA RUDAN: Razvela se posle 30 godina braka, a njen NOVI izabranik je 16 godina MLAĐI!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Vedrana Rudan (71) je na svom blogu pisala o skorašnjem razvodu nakon 30 godina braka, ali i o novom, 16 godina mlađem mužu, za koga se juče udala.

Poznata književnica Vedrana Rudan razvela se od supruga nakon 30 godina braka. Vest o razvodu objavila je na svom blogu Rudan.info, a pratioce na društvenim mrežama zamolila je za privatnost u ovom osetljivom periodu.

Rudan je napisala kako je od sada već bivšeg supruga odlučila da se rastane nakon što su zbog pandemije i lokdauna provodili 24 sata dnevno zajedno. Shvatila je tada da se njihova interesovanja razlikuju. Nju zanimaju, kako piše, samo torbe, dok je njen bivši suprug bio okupiran odlascima na preventivne zdravstvene preglede. Ona je obilazila prodavnice, on privatne poliklinike, navela je ona u svom blogu.

Naime, Rudan je tada sve iznenadila najavivši i novo venčanje koje se održalo juče.

Za svog budućeg muža kaže da je sasvim drugi čovek. Mlađi je od nje 16 godina i pun je života. Zaljubili su se, kako je otkrila, u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

- Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? ‘Neće to na duge staze.’ Gadure! Znam. Sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol - zaključila je Vedrana Rudan.

Venčanje u opatijskom parku pored crkve

- Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Ljudi moji, dlaka je nedostajala i ja bih bila udata danas. Moj novi muž, dok je još bio budući rekao je da „Moramo naći novog sveštenika! - navela je ona...

I nastavila...

- Prošla sam kroz pakao. Kreatorka mi je rekla: Ni crnina ti neće pomoći. Debela si. Jedi kuvane suve šljive. Bilo je strašno. Sedela sam na šolji, šljive su učinile svoje, on je pred vratima urlao: “Ajmo to učiniti ispod tuša.“ U*rala sam se što je imalo i lošu i dobru stranu. Videla sam to na filmu. On nju diže u vazduh pa je, dok ih voda hladi, nabije. Imam osamdeset kila. Koja bi tuš kada to izdržala?

- Čekaj me na krevetu, cvrkutnula sam. Zaključalo me, hvala bogu. Ležao je go na krevetu. "Gde si, ženo? Dolazi! Veliki sam poput Grgura Ninskog". Gregor? Ko je j*beni Gregor?

- Na prozore sam navukla tamne zavese. "Ne", rekao je, "želim te gledati na svetlu". "Malo morgen“, znao je reći pokojni Milošević, ni ja samu sebe ne gledam na svetlu. Legla sam na leđa. Deset me puta pitao: Hoćeš ga, želiš ga, hoćeš ga, želiš ga… Ja sam stalno govorila da hoću ga i da želim ga i da hoću ga… Ja sam u sebi šapnula, da me ne čuje, hvala ti ga, Bože. Tri puta u jednom danu?!

- Nisam vam rekla, bio je na momačkoj večeri. Momci su mu poklonili striptizetu, vratio se u pet ujutru pijan, jedva sam mi skinula bele lanene pantalone. Otkrila sam žutu mrlju tamo gdje je bila. Fufa mu je plesala u krilu.

- Ja sam sa svojim drugaricama bila na devojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Šta bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla kući pijana sa mrljom na haljini? Danas ne bih bila udata žena. Momci su na te sitnice jako osetljivi.

- Pop nas je pitao da li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam bidermajer. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala.

(Glas javnosti/Rudan.info)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR