Glas Javnosti

Glumica se udavila u jezeru: Sumnja se da je u sve umešan njen bivši muž

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Naja Rivera (33) nestala je u sredu popodne, a policija sada pretpostavlja da je mrtva i da se udavila u jezeru.

Glumica je sa svojim sinom Džosijem (4) u sredu popodne otišla na jezero Piru koje je često posećivala i iznajmila čamac gde je bila sa naslednikom, koji je na kraju pronađen sam.

Vlasti i policija sada tvrde da je velika verovatnoća da se Naja udavila u jezeru, te da će oni dati sve od sebe da pronađu njeno telo. Međutim, potragu otežava to što je dubina jezera na mestu gde je brod pronađen veća od 9 metara i pritom je jako prljavo.

"Ako je telo upetljano u nešto što se nalazi ispod vode, možda nikad ne bude pronađeno", rekao je šerif zadužen za potragu, ali i dodao da će dati sve od sebe da porodici glumice daju završetak. Iako video snimak sa doka pokazuje da su Naja i njen sin jedini ušli u čamac, već su se pojavile mnogobrojne teorije zavere, a jedna od njih je da je navodno Najin bivši muž i otac njenog deteta glumac Rajan Dorsi kriv za njen nestanak.

Rajan i Naja venčali su se 2014. godine, a dva puta je glumica podnosila zahtev za razvod braka. Drugi put se to desilo nakon što je ona bila uhapšena i optužena da je izvršila nasilje u porodici nad svojim suprugom, zbog toga što ga je udarila u glavu. Rajan je povukao optužbe protiv nje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Wasn't into this look on the carpet last night but it definitely came through for this selfie! ?

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Naime, Naja je dan pre tragedije koja potresa Holivud objavila sliku sa sinom uz opis "Just the two of us" (Samo nas dvoje). I baš ove reči izazvale su jezivu teoriju. Poznati reper Eminem je 1997. godine objavio pesmu istoimenog naziva kao što je Najin opis fotografije. 

"Grab a couple of toys and let Dada strap you in the car seat. Oh, where's Mama? She's taking a little nap in the trunk. (Uzmi nekoliko igračaka i dozvoli tati da te stavi u sedište. Gde je mama? Ona drema u gepeku.)", glasi jedan deo stiha.

Poslednjih nekoliko stihova, koje možete pročitati u nastavku, su razlog zašto neki misle da je Rajan kriv za Najin nestanak:

"Mama je previše pospana da te čuje kako vrištiš u njeno uvo. Zato ne možeš da je razbudiš, ali ne brini, tata je napravio lep krevet za mamu na dnu jezera."

Upravo ovaj poslednji stih izazvao je nemire kod pojedinih fanova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dreamy vibes

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

(Izvor:Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR