Glas Javnosti

Tviteraši ne prestaju da se smeju POTENCIJALNOM ZETU SINDI KROFORD: Batler pustio GLAS - "DUH ELVISA PRISLIJA je zaposeo njegovo telo, uvek će pričati ovako"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Glumac Ostin Batler trijumfovao je na 80. dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu, proglašen je najboljim glumcem u kategoriji drame za ulogu u filmu "Elvis" gde tumači glavni lik. Zbog načina na koji se obratio publici, ubrzo se našao na meti podrugljivih komentara na Tviteru.Glumac Ostin Batler trijumfovao je na 80. dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu, proglašen je najboljim glumcem u kategoriji

"U ovoj sam prostoriji sa svim svojim herojima. Ne mogu da verujem da sam ovde", rekao je Ostin Batler (31) posebno ističući Breda Pita koji je predstavio novi sjajni imidž i Kventina Tarantina.

Glumac se obratio i porodici Elvisa Prislija koja je bila u publici: "Porodico Prisli, želim da vam se zahvalim što ste otvorili srca, vaša sećanja i vaš dom za mene. Lisa Meri i Prisila Prisli, volim vas zauvek".

Supruga i ćerka muzičke legende bile su izuzetno srećne zbog uspeha filma "Elvis" na Zlanom globusu.

Dok je govorio, Ostin Batler je shodno ulozi koja mu je donela veliki uspeh, oponašao glas Elvisa Prislija, što je zasmetalo Tviterašima.

"Vidim da ga Elvisov glas još nije napustio", "Zašto Batler tako čudno govori?", "Duh Elvisa Prislija zaposeo je njegovo telo. Trepni dva puta, Ostine, ako si otet", "Aha, znači taj fejk Elvisov naglasak je od sada novi glas Ostina Batlera".

I dok negativni komentari kruže, Batlerov trijumf ostaje za istoriju.

Ostin Batler poznat je javnosti pre svega po sjajnoj glumi, ali i po vezi sa manekenkom i ćerkom Sindi Kroford i Rendija Gerbera Kajom Gerber (21) sa kojom je mesecima u vezi, a nedavno su dočekali Novu godinu na odmoru u Meksiku.

Dodelu Zlatnog globusa obeležio je i dolazak Selene Gomez sa 20 godina mlađom polusestrom Grejsi, duhovite opaske Edija Marfija, haljina Džesike Čejsten koja se šila 11 sati, "šala" Trejsija Morgana o očinstvu pomenutog Marfija...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR