Glas Javnosti

TUGA! Legendarna pevačica i majka slavne glumice pronađena MRTVA, godinama je bila u UŽASNOM stanju (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarna pevačica Naomi Džad pronađena je mrtva, sumnja se na samoubistvo.

Naomi Džad, legendarna pevačica i majka dve poznate lepotice, preminula je u 77. godini. Njene kćerke izdale su neobično saopštenje o smrti majke.

Naomi je bila deo proslavljenog kantri dua The Judds, i majka glumice Ešli Džad i pevačice Vajnone Džad.
Ranije je govorila o svojoj borbi sa depresijom, rekavši da je nakon što je njena grupa prestala da ide na turneje, upala u "duboku crnu rupu". Nije napuštala kuću i po sopstvenom priznanju, nije ustala sa kauča dve godine."Fanovi me gledaju sa šljokicama i dragim kamenjem, i to jesam ja. Ali onda bih otišla kući i ne bih izašla tri nedelje. Nisam menjala pidžamu, nisam održavala normalnu higijenu tela. Nisam mogla da izađem iz rupe u koju sam upala i dve godine sam provela na kauču", rekla je ona.


"Tada sam našla zgodan most s kojeg bih skočila. Eto, toliko mi je bilo loše, da sam blizu kuće birala mesto za samoubistvo", rekla je ona.

View this post on Instagram

A post shared by India Today (@indiatoday)Zbog duboke depresije, Naomi je čak dobijala terapiju elektrošokovima, ali su demoni ostali.


"Slomljene smo. Naša majka je preminula usled mentalne bolesti. Kako smo je mi volele, znamo da su je tako voleli i fanovi. Trenutno smo u neistraženoj teritoriji dubokog bola", kratko su saopštile njene kćerke.

Naomi je u nedelju trebalo da bude uvedena u Kuću slavnih na osnovu dostignuća iz višedecenijske karijere, ali je samo dan ranije pronađena mrtva. Nije poznato da li je pritisak zbog ove ceremonije dodatno pogoršao njeno stanje.

Inače, Naomi je bila sklona plastičnim operacijama i priznala je da je preterala. Mnoge su, godinama kasnije, iznenadile fotografije njene kćerke Ešli, koja sada izgleda ovako.

View this post on Instagram

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR