Glas Javnosti

TRAGEDIJA RODNIJA IZ 'MUĆKI': Još uvek nepoznat uzrok smrti sina jedinca!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nikolasu Lindhurstu, glumcu koji je u Srbiji ali i širom sveta čuven po ulozi Rodnija Trotera iz serije 'Mućke' pre dva meseca dogodila se strašna poordična tragedija, preminuo mu je sin jedinac Arči!

Majka glumca Arčija Lindhursta koji je iznenada preminuo u septembru sa samo 19 godina, otkrila je da ona i njen suprug Nikolas Lindhurst, srpskoj javnosti poznatiji kao Rodni iz kultne serije "Mućke", još uvek nemaju odgovor šta je bio uzrok smrti.

Shrvana majka Lusi otkrila je u ponedeljak veče u objavi na Instagramu da su ona i Nikolas, organizovali sahranu u jednoj maloj kapeli kako bi otpratili svog sina "na prvi deo njegovog sledećeg putovanja".

Arči je preminuo u zapadnom Londonu "nakon kratke bolesti", a Lusi kaže da porodica "još uvek čeka izveštaj obdukcije i uzrok smrti". Navodno, on bi trebalo da stigne u narednih 10 nedelja.

Inače, sin čuvenog Rodnija je i sam bio glumac, a preminuo je 22. septembra dok je policija njegovu smrt proglasila "neobjašnjivom, ali ne i sumnjivom".

Podelivši 9 fotografija svog pokojnog sina na društvenim mrežama, Lusi je poručila:

- Bol zbog našeg gubitka premašuje sve ono što ikada ranije osetili i ovo ne bismo poželeli nikome. Nikada nismo videli da je neko živeo kao naš Arči. Negovao je i upijao svaki trenutak koji je imao. Dok se ponovo ne sretnemo sa našim dragim i magičnim dečakom, volećemo te zauvek i bićemo zahvalni što si nas izabrao za svoje roditelje. Nismo mogli biti srećniji što smo te imali.

Arčijeva devojka, takođe glumica Netra Tilakumara koja je zajedno sa njim glumila u seriji "So Awkward" opisala ga je kao "prelepu dušu".

- Svaki dan sa tobom je bio najbolji dan ikada. Sve je imalo smisla kod tebe. Zasmejavao si me kao niko drugi i voleo si me tako da ću ti uvek biti zahvalna na tome. To što si me voleo je bio bonus, ali s ponosom mogu reći da si najneverovatnija osoba koju sam ikada upoznala i u koju sam imala zadovoljstvo da budem zaljubljena - napisala je u potresnoj ispovesti na Instagramu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR