Glas Javnosti

TRAGAČ MILICA IZ 'POTERE' IZNERVIRALA SRPSKE PLIVAČKE ŠAMPIONE: Ovo nisu mogli da joj prećute! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jedno pitanje u kvizu Potera, tačnije objašnjenje na njega od strane tragača Milice Jokanović, izazvala je buru među srpskim šampionima u plivanju.

Odgovor na pitanje „Koliko stilova se kombinuje u disciplini mešovitog plivanja?“,jeste "četiri" i takmičar je znao tačan odgovor ali je tragač Milica osetila potrebu da pruži i dodatno pojašnjenje:

 - Leđno, kraul, delfin i prsno. Leđaši prvi počinju jer oni ne uskaču u bazen već stoje i onako se drže u vodi, ponudila je svoje objašnjenje Milica, koju u emisiji nimalo ironično zovu „Princeza od znanja“.

Upravo zbog njene nesrećne formulacije „da leđaši ne uskaču u bazen“ reagovao je najpre srpski plivač Čaba Silađi, koji je podelio snimak ove scene i napisao:

 - Wait, what?, napisao je Silađi što u prevodu na srpski znači „Čekaj, šta?“.

Nije ovo začudilo samo četvorostrukog učesnika Olimpijskih igara i najboljeg plivača prsnim stilom u istoriji Srbije. Silađi trenutno drži rekorde na 50, 100 i 200 metara, te u 4×50 i 4×100.

Nije ovo privuklo samo njegovu pažnju, već je reagovala i Anja Crevar koja je želela da se našali, pa je kratko napisala.

-A znala sam da nešto radim pogrešno, poručila je Crevar.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR