Glas Javnosti

TRAČ PRENERAZIO SVET! To je sumanuto, ali ne brinite: Rodni iz Mućki NASTAVLJA TAMO GDE JE STAO

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zvezda serije "Mućke" Nikolas Lindherst nastaviće da se bavi glumom i neće se penzionisati, potvrdio je njegov predstavnik za londonske medije, nakon što su svet obišle glasine da se legendarni "Rodni" povlači nakon tragične smrti sina.

Nikolasov devetnaestogodišnji sin Arči preminuo je od tumora na mozgu u septembru 2020. godine i od tada glumac izbegava svetla reflektora, ali je njegov predstavnik za britanski Metro izjavio da su vesti o njegovom povlačenju sa scene "sumanute".

"Potpuni je nonsens da se Nikolas Lindherst penzionisao ili da se penzioniše. Naravno da su on i njegova žena skrhani iznenadnim gubitkom njihovog mladog sina, ali će gospodin Lindherst nastaviti svoju karijeru u svim ulogama i scenarijima koji ga budu privukli", rekao je njegov predstavnik, prenosi B92.

Zabunu je uneo njegov prijatelj Lorens Marks koji je ranije za "Daily Star Sunday" ispričao da "sumnja da će ga javnost ponovo videti u nekoj ulozi".

"Nikolas je doživeo tragediju, koja mu je sigurno slomila srce. Svakom bi slomila. Uvek je čuvao svoju privatnost, a sad će to raditi više nego ikada. Sad kad je izgubio sina, neće više izlaziti. Sumnjam da ćemo ga videti da glumi", rekao je on.

Međutim, predstavnik je ispričao da šezdesetogodišnji glumac i dalje dobija ponude.

Inače, Nikolas je pored "Mućki" igrao i u serijama "Goodnight Sweetheart", "After You’ve Gone" i "Butterflies".

BONUS VIDEO: Ekskluzivno! Misterija Periš! 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR